Εντυπωσιακά κρασιά με ψυχή

Κάθε κρασί είναι μοναδικό, κομψό, πολύπλοκο και απολαυστικό γιατί δημιουργούμε κρασιά που θέλουμε να τα απολαμβάνουμε με φίλους.

Η Οικογένεια Nότες

Η μουσική έχει τη δυνατότητα να μας ξεσηκώσει ή να μας ηρεμήσει. Μπορεί να είναι παιχνιδιάρικο και ζωντανό ή μαλακό και κατευναστικό. Μπορεί να επηρεάσει τη διάθεσή μας και να μας φέρει χαρά, όπως και αυτά τα κρασιά. Οι ξεχωριστές ποικιλίες που χρησιμοποιούνται αναμειγνύονται προσεκτικά για να αλληλοσυμπληρώνονται δημιουργώντας παράλληλα ένα αρμονικό σύνολο.
Gentilini Notes White

Gentilini
Notes White

Το Notes White είναι ένα σύνθετο, πληθωρικό και ισορροπημένο κρασί από Sauvignon Blanc. Έχει ελκυστικό άρωμα τροπικών φρούτων και εσπεριδοειδών με σώμα και φρούτωδη γεύση και ξηρή, λεμονώδη επίγευση.

gentilini rose

Gentilini Rosé

Το Notes Rosé παράγεται από Μοσχοφίλερο με μία μικρή ποσότητα Syrah. Είναι ένα απόλυτα ισορροπημένο ξηρό κρασί με λαμπερό ροζέ χρώμα. Έντονα αρώματα ροδοπέταλων, γιασεμιού, κερασιού και βατόμουρου, με δροσερές οξύτητες και ισορροπημένη φρουτώδη γεύση.

Gentilini Notes Red

Gentilini
Notes Red

Παράγεται από Αγιωργήτικο Νεμέας και Μαυροδάφνη Κεφαλονιάς. Το κρασί παλαιώνεται για 12 μήνες σε γαλλικά βαρέλια. Σύνθετο, φρέσκο, φρουτώδες, με αρώματα βατόμουρου, αγριοκέρασου και πιπεριού, νότες βανίλιας και μόκας, βελούδινες τανίνες και μακρά επίγευση.

Οι Ρομπόλες Μας

Όταν καλλιεργείται στην Κεφαλονιά, η Ρομπόλα θεωρείται μια από τις καλύτερες ποικιλίες σταφυλιών λευκού κρασιού της Ελλάδας, σκαρφαλωμένο στις απότομες πλαγιές του Αίνου σε μεγάλα υψόμετρα όπου μπορεί να απολαύσει τον ήλιο.

Τα τελευταία χρόνια πειραματιζόμαστε με αυτή την ποικιλία, εξερευνώντας τις δυνατότητές της, διατηρώντας παράλληλα την καθαρότητα του εξαιρετικού χαρακτήρα της.
Gentilini Rhombus

Gentilini
Rhombus

Μια φρουτώδης, στρογγυλή έκφραση της Ρομπόλας Κεφαλονιάς με αρώματα ροδάκινων και εσπεριδοειδών. Ζουμερό και δροσιστικό με νότες βοτάνων και ορυκτότητα και τραγανό φινίρισμα.

Gentilini Robola

Gentilini
Robola

Παράγεται από 100% Ρομπόλα Κεφαλληνίας. Τα σταφύλια προέρχονται από ορεινές περιοχές με χαμηλές στρεμματικές αποδόσεις. Ένα κιτρινοπράσινο, φρέσκο, γεμάτο ορυκτότητα κρασί, με αρμονικά αρώματα κίτρου και λευκόσαρκου ροδάκινου. Δροσερή οξύτητα και ισορροπημένη επίγευση μεγάλης διάρκειας.

Gentilini Robola Wild Paths

Gentilini
Robola Wild Paths

Τα σταφύλια προέρχονται από αυτόριζα κλίματα 80 ετών στα 850 μέτρα. 50% του μούστου ζυμώνεται με άγρια ζύμη ενώ το 20% του συνόλου ζυμώνεται σε αμερικάνικα και γαλλικά βαρέλια να δώσει στο κρασί μία βανιλάτη και πλούσια διάσταση. Ένα πλούσιο κρασί με αρώματα λευκόσαρκου ροδάκινου και κίτρου, δροσερή ορυκτότητα και έκφρασης του terroir.

Gentilini Robola Lees

Gentilini
Robola R24

Αυτό το project έχει σκοπό να αναδείξει της δυνατότητες για παλαίωση της Ρομπόλας, αφήνοντας το κρασί στης οινολάσπες για 24 μήνες. Κιτρινοπράσινο και φρέσκο παρά την ηλικία του, πλούσιο σε σώµα, µε αρµονικά αρώματα λευκόσαρκου ροδάκινου και κίτρου και εκρηκτική ορυκτότητα, έκφρασης του terroir, σπιρτόζα οξύτητα και ισορροπηµένη επίγευση µεγάλης διάρκειας.

IRIS's Vineyard

Iri’s
Vineyard

Το νεαρό αμπελοτόπι της Iri’s Vineyard ονομάζεται για την κόρη μας και σηματοδοτεί τη συνέχιση του Gentilini στην επόμενη γενιά. Βρίσκετε στην κορυφή ενός λόφου με θέα το γαλάζιο του Ιονίου. Τα σταφύλια πιέζονται απαλά σε παραδοσιακή στροφιλιά. Αρώματα βύσσινου και άγριας μέντας που εκφράζουν τα καθαρά χαρακτηριστικά αυτής της δυναμικής ποικιλίας

eclipse2

Gentilini
Eclipse

Παράγεται από την σπάνια ποικιλία Μαυροδάφνη Κεφαλληνίας και τα σταφύλια προέρχονται από παλιά κλίματα. Tο κρασί ωριμάζει για 12 μήνες σε Αμερικάνικα και Γαλλικά βαρέλια. Έντονο πορφυρό χρώμα, με αρώματα ώριμων φρούτων του δάσους, γλυκόριζας και μέντας. Πλούσιο και πολύπλοκο με στρογγυλές τανίνες και επίγευση μακράς διάρκειας.

Gentilini New Era Syrah

Gentilini
New Era Syrah

Τα σταφύλια προέρχονται από ένα αμπελοτόπι. Το κρασί παλαιώνει για 12 μήνες σε Αμερικάνικο βαρέλι, αναδείχνοντας την δυναμική αυτής της ποικιλίας. Βαθυκόκκινο, πυκνό, πλούσιο και φρουτώδες με έντονες νότες ώριμων φρούτων και πιπεριού. Καλής ποιότητας τανίνες και διακριτική παρουσία του ξύλου.