Gentilini Notes Red

Gentilini Notes Red

Gentilini
Notes Red


Παράγεται από Αγιωργήτικο Νεμέας και Μαυροδάφνη Κεφαλονιάς. Το κρασί παλαιώνεται για 4-6 μήνες σε γαλλικά βαρέλια. Σύνθετο, φρέσκο, φρουτώδες, με αρώματα βατόμουρου, αγριοκέρασου και πιπεριού, νότες βανίλιας και μόκας, βελούδινες τανίνες και μακρά επίγευση.

ΤΥΠΟΣ Οίνος Ερυθρός Ξηρός Ποικιλιακός
ΠΟΙΚΙΛΙΕΣ 80% Αγιωργήτικο, 20% Μαυροδάφνη Κεφαλονιάς
ΠΡΟΕΛΕΥΣΗ ΣΤΑΦΥΛΙΩΝ Μαυροδάφνη: Ιδιόκτητους αμπελώνες στις Μηνιές, Κεφαλονιά. Μέση απόδοση ανά στρέμμα – 500 κιλά.
Αγιωργήτικο: Από την ζώνη ΠΟΠ Νεμέας.
ΟΙΝΟΠΟΙΗΣΗ Η αλκοολική και η μηλογαλακτική ζύμωση ολοκληρώνετε σε ανοξείδωτες δεξαμενές. Το κρασί ωριμάζει σε μικρά γαλλικά δρύινα βαρέλια για 4-6μηνη.
ΠΑΡΑΓΩΓΗ Περιορίζεται σε 8.500 φιάλες
ΠΩΜΑ Stelvin βιδωτό για να εξασφαλίσουμε την ποιότητα του κρασιού.
ΓΕΥΣΙΓΝΩΣΙΑ Σύνθετο, με αρώματα αγριοκέρασου, βατόμουρου και πιπεριού, νότες βανίλιας και μόκας, βελούδινες τανίνες και μακρά επίγευση.
ΑΡΜΟΝΙΑ Ορεκτικά, κρετικά, μεσογειακή κουζίνα, τυριά η σαν aperitif
ΠΑΛΑΙΩΣΗ 3-5 έτη
ΧHΜΙΚΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΑΛΚΟΟΛΗ: 13,0% Vol
ΣΑΚΧΑΡΑ: 2,3 gr/l
ΟΞΥΤΗΤΑ: 6,0gr/l
pH: 3,50
ΕΤΙΚΕΤΑ Η «fermata» στην μουσική υποδηλώνει μια παύση. Εδώ σας προσκαλούμε να κάνετε μια παύση από την πολυάσχολη ζωή σας και να απολαύσετε αυτό το μοναδικό κρασί.