Για να μείνουμε στην πρώτη γραμμή της ποιοτικής παραγωγής κρασιού, αλλά και για να ικανοποιήσουμε την δική μας περιέργεια, πειραματιζόμαστε συνεχώς με νέες μεθόδους οινοποίησης. Συχνά αυτά τα κρασιά αποδεικνύονται εξαιρετικά και μπαίνουν στη γκάμα μας σαν σπέσιαλ κρασιά που μπορούν να βρεθούν μόνο σε επιλεγμένες κάβες και εστιατόρια, ή απευθείας από το οινοποιείο.
IRI’S VINEYARD
Αυτό είναι ένα κρασί που γεννήθηκε στον αμπελώνα. Το βράχο έκανε αυτή την τοποθεσία δύσκολη να εγκατασταθεί, αλλά άξιζε τον κόπο. Αν και νεαρά, αυτά τα αμπέλια δίνουν κρασί με βάθος και ένταση. Αποφασίσαμε να εμφιαλώνουμε αυτό το ζωηρό κρασί χωρίς να περάσει από βαρέλι για να διατηρήσουμε τον καθαρό ποικιλιακό χαρακτήρα του.
GENTILINI NEW ERA SYRAH
Τα σταφύλια προέρχονται από έναν αμπελώνα χαμηλής απόδοσης. Το κρασί ωριμάζει για 12 μήνες σε λεπτές οινολάσπες, δίνοντας εντυπωσιακή πολυπλοκότητα, βάθος και πλούσιο σώμα.
ROBOLA R24
Αυτό το Project διερευνά τις δυνατότητες παλαίωσης της Ρομπόλας. Το κρασί ωριμάζει για 24 μήνες σε λεπτές οινολάσπες, δινοντας επιπλέον πολυπλοκότητα, εκρηκτική μεταλικότητα και σώμα. Φτιάχνουμε αυτό το κρασί μόνο σε εξαιρετικές χρονιές, και μετά την πρώτη σοδειά του 2015 το παράγαμε ξανά μόνο το 2017.